Ketterää ja monipuolista sopimusvalmistusta eri teollisuudenaloille

Ouneva Group on merkittävä sopimusvalmistaja eri teollisuuden aloille. Poikkeuksellisen laajaa teknologiavalikoimaamme käyttävät niin koneenrakennus kuin elektroniikkateollisuuskin. Tutustu asiakassegmentteihimme >

Toimitamme sähköteollisuudelle miljoonia metalli- ja muovikomponentteja vuosittain. Vuosikymmenten aikana korkea tuotannon volyymi on hionut valmistusmenetelmämme sekä tuotantoprosessimme huipputasolle. Ouneva Groupilla on myös erittäin vahva osaaminen liitostekniikassa, mikä näkyy sekä lukuisissa asiakaskohtaisissa tuotteissa että Ounevan omissa liitintuotteissa sähköteollisuudelle.

Mittava kapasiteettimme soveltuu monen eri teollisuudenalan tarpeisiin. Huipputarkat komponentit valmistuvat puhdastiloissa, ruiskuvalukoneiden jatkeena olevilla automatisoiduilla kokoonpanolinjoilla. Ouneva Groupin oma automaatio-osaaminen onkin tänä päivänä keskeisessä roolissa uusissa asiakasprojekteissa.

Uuden elektroniikkatehtaan myötä olemme nousseet yhä merkittävämmäksi elektroniikan ja box build-tuotteiden sopimusvalmistajaksi. Pitkä kokemuksemme laajoista ajoneuvoteollisuuden sähköjärjestelmistä antaa erinomaiset lähtökohdat erilaisten kokonaisuuksien valmistamiseen. Esimerkiksi Ouneva Groupin sisällä valmistuvat asiakaskohtaiset kotelot voivat olla ohutlevymekaniikkaa, painevalettua alumiinia tai ruiskuvalettua muovia.

Suunnittelu, projektin hallinta, logistiikka sekä toimitusketjun hallinta sisältyvät sopimusvalmistuksemme palveluihin.

800+
asiakasta

59 500 m²
tuotantotiloja

100
robottia

10
tehdasta