Electro-Hill Oü – Kokonaisvaltainen kumppani
elektroniikan sopimusvalmistukseen

Virossa sijaitseva Electro-Hill Oü tekee elektroniikan sopimusvalmistusta vaativiin olosuhteisiin usealla sektorilla. Asiakkaitamme ovat ajoneuvo- ja meriteollisuus, konepajateollisuus sekä telematiikka- ja militarysovellukset. 

Asiakkaiden laatuvaatimuksien täyttäminen, kokonaisvaltaiset toimitukset sekä kyky projektitoimituksiin tekevät Electro-Hillistä luotettavan kumppanin pitkissä asiakassuhteissa.

7,4

Liikevaihto
(milj. €)

40

Henkilöstö

34

Kokemus
(vuotta)

TUOTANTO

Olemme erikoistuneet elektroniikan kokonaistoimituksiin ja valmistamme asiakkaan tarpeen mukaan myös pienet ja keskisuuret sarjat. Tuotantoprosessimme sisältää komponenttien SMT-ladontaa sekä monipuoliset juotosprosessit (reflow-, aalto- ja selektiiviinen juotos). Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista kokoonpanotöistä. Tuotteiden huolellinen testaus suoritetaan asiakasvaatimuksien mukaisesti sisältäen mm. X-ray-tarkastuksen. 

Tuotantomme vahvuus on elektroniikan ja mekaniikan yhdistäminen loppukokoonpanossa. Toimitamme asiakkaillemme laajoja järjestelmäkokoonpanoja vaativiin olosuhteisiin.