Jotwire Oy – Suorituskykyinen elektroniikan sopimusvalmistaja

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaillamme korkealla ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Moderni tuotantoteknologia viimeistelee kilpailukykymme.

Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin kansainväliset ajoneuvo-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuuden yritykset.

Tuotantomme korkean volyymin ansiosta pystymme hankkimaan komponentit luotettavasti ja kilpailukykyisesti. Kiinnitämme tarkkaa huomiota toimittajaverkoston kehittämiseen, toimitusketjun hallintaan sekä logistiikkaan.

 

40,1

Liikevaihto
(milj. €)

160

Henkilöstö

36

Kokemus
(vuotta)

TUOTANTO

Elektroniikka

Elektroniikkatuotantomme ydin on korkean teknologian pintaliitosladontalinja pienille ja keskisuurille sarjoille. Pystymme tekemään automaattiladontaa smt-komponenteille nopeasti ja suurella tarkkuudella useamman ladontakoneen yhteistyöllä. Laadunvarmistuksessa hyödynnämme optisia konenäköjärjestelmiä ja tarvittaessa ladotut piirilevyt voidaan tarkistaa röntgenillä.

Teemme myös manuaaliladontaa, jota tukevat aaltojuotosprosessi, selektiivinen juotosprosessi sekä robotisoitu juottaminen. Erilaiset piirikorttien jatkokäsittelyt ja suojausvaihtoehdot täydentävät valmistusprosessiamme.

Ammattitaitoinen henkilöstömme toteuttaa elektroniikan kokoonpanoa, joka voi sisältää piirilevykokoonpanoja, elektronisen laitteen kokoamista tai elektroniikan kotelointia. Osalle asiakkaistamme toimitamme laitteet ohjelmoituna ja testattuina myyntipakkauksissaan.

Sähköiset järjestelmät

Sähköiset järjestelmät sisältävät tuotteita aina yksinkertaisesta johdinsarjasta laajoihin keskuksiin tai ohjauspaneeleihin, jotka voivat sisältää satoja johtimia sekä älykkäitä komponentteja.

Jotwirellä on mittava kapasiteetti johtimien ja kaapeleiden automaattisen käsittelyyn. Investoinnit uusimpaan tuotantoteknologiaan varmistavat mahdollisimman korkean automaatioasteen, kehittyneen laadunvalvonnan sekä jäljitettävyyden.

Kokoonpanovaiheessa käytämme sähköistä dokumentaatiojärjestelmää, jonka avulla ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa vaativat kytkentä- ja kokoonpanovaiheet virheettömästi. Lopputuotteen kokoonpanossa yhdistyy usein muiden Ouneva Groupin yhtiöiden valmistamia komponentteja. Esimerkiksi painevalu-, ohutlevy ja ruiskuvalukomponentteja.

Testaus

Testaus on ydinosaamistamme. Suoritamme testausjärjestelmien suunnittelun, valmistuksen ja ohjelmoinnin omavaraisesti:
• Kytkentätestaus
• Komponenttitestaus
• Toiminnallinen testaus
• ICT-testaus
• X-Ray tarkistus (AXI)

Pystymme myös integroimaan asiakkaan testausjärjestelmät saumattomasti valmistusprosessiin.