Painevalujen asiantuntija

Alsiva Oy on merkittävä alumiini- ja sinkkipainevalujen sopimusvalmistaja Suomessa. Valmistamiamme painevalutuotteita käytetään niin sähkötekniikka-, elektroniikka-, sairaalatarvike-, kuin konepajateollisuudessa. Tuotteiden käyttökohteet vaihtelevat rakenteellisista valukappaleista teknisesti ja visuaalisesti vaativiin potilasmonitorien mekaniikkakokoonpanoihin.

Investointimme moderniin tuotantotekniikkaan sekä osaava henkilöstömme takaavat kokonaisvaltaiset ratkaisut asiakkaillemme. Hoidamme tuotantoketjun aina innovatiivisesta suunnittelusta joustaviin tavaratoimituksiin. Olemme omavaraisia koneistamisen, viimeistelyn sekä kokoonpanon osalta, jolloin tuotteidemme korkea jalostusaste tuo asiakkaalle huomattavaa lisäarvoa.

Painevalujen suunnittelu ja tuotannollistaminen ovat ydinosaamistamme. Vahva osaamisemme perustuu sadoista vaativista tuoteprojekteista saatuun kokemukseen.

 

11,9

Liikevaihto
(milj. €)

65

Henkilöstö

30

Kokemus
(vuotta)

TUOTANTO

Valimo

Alumiinin ympäristöystävällisyys kierrätettävänä materiaalina on tärkeä ominaisuus monille asiakkaillemme. Tuemme omalla toiminnallamme kestävää kehitystä kierrättämällä käyttämämme raaka-aineen uudelleen.

Sinkin hyvät valuominaisuudet, mittatarkkuus ja sähkönjohtavuus tekevät siitä ylivoimaisen materiaalin verrattuna useisiin muihin raaka-aineisiin. Sinkki soveltuu erinomaisesti pienten mekaniikkaosien valmistamiseen.

Moderni tehdas, korkea automaatiotaso sekä robotoidut tuotantosolut yhdessä uusimman osaamisen kanssa mahdollistavat kustannustehokkaan ja nopean tuotannon.

Jatkojalostus ja kokoonpano

Teemme jatkojalostuksena valetuille kappaleille koneistukset, viimeistelyn, erilaiset pintakäsittelyt ja kokoonpanon. Viimeistelyssä käytämme sinkopuhallusta, täryhiontaa, robottihiontaa ja robottikoneistusta. Saumaton yhteistyö muiden Ouneva Groupiin kuuluvien yhtiöiden kanssa mahdollistaa laajat kokoonpanot, jolloin tuotekokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi levyosia, elektroniikkaa ja johdinsarjoja.