Johdonmukaista yritysvastuuta

Ouneva Groupin konsernin eettiset periaatteet sisältyvät arvoihimme, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme, yrityskulttuurissamme sekä sitoutumisessamme vastuullisuuteen (Code of Conduct). Kestävä kehitys sekä ympäristö-, terveys- ja turvallisuusasiat (EHS) ovat toimintamme punainen lanka, joka kulkee läpi organisaation.

Lakien ja määräysten lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan asiakkaidemme eettisiä sääntöjä ja ohjeita. Käytäntömme ja sisäiset ohjeistuksemme noudattavat hyvää hallintotapaa ja käytössä olevat johtamisjärjestelmät takaavat toiminnan kehittämisen sekä jatkuvan seurannan.

Valitsemme toimittajamme ja yhteistyökumppanimme huolella ja arvioimme heitä säännöllisesti. Huolehdimme, että kaikki toimitusketjun tahot menettelevät vastuullisesti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Ympäristö

Huomioimme ympäristön kaikessa toiminnassamme olipa kyse kierrätyksestä, logistiikasta tai materiaalitehokkuudesta. Kaikki yhtiömme toimivat vähintään ISO14001:2015 standardin mukaisesti.

Ihmiset

Kehitämme jatkuvasti työympäristöä ja huolehdimme henkilöstömme työhyvinvoinnista. Vastuullisena ja eettisesti toimivana työnantajana rakennamme ja ylläpidämme osaltamme paikallista hyvinvointia ja elinvoimaisuutta.

Talous

Olemme vakavarainen, kotimainen perheyhtiö. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja toimimme kannattavalla pohjalla. Yhteistyökumppanimme maailmalla ovat luotettavia ja eettisesti toimivia yrityksiä.