Joaquin – lupa kasvaa rauhassa uuteen rooliin

Joaquin työskentelee Ouneva Oy:llä myyntipäällikkönä. Hän sai kasvaa vastuulliseen rooliin puolentoista vuoden ajan työn rautaisen ammattilaisen vierellä.

Joaquin – tai tutummin Jokke – aloitti työt Ouneva Groupilla kaksi ja puoli vuotta sitten. Groupia ennen hän työskenteli Würthilla teknisenä myyjänä. Teknisten ja vaativien tuotteiden myyntitehtävät olivat siis jo tuttuja ennen Groupiin tuloa. Koulutukseltaan Joaquin on AMK-tradenomi.

Nykyisen työnkuvan vastuualueenaan Joaquinilla on Ounevan tuotteiden myynti ja markkinointi. Hän vastaa kotimaan avainasiakkuuksista, sekä johtaa projekteja myös sopimusvalmistuspuolella. Etenkin projektijohtaminen on Joaquinille mieleistä tekemistä. Projektien valmistumisessa on tärkeää se, että molemmille osapuolille on yhdessä löydetty toimiva ja taloudellinen ratkaisu.

Vastuurooliin Joaquin sai kasvaa rauhassa ennen edellisen tuotepäällikön Esan eläköitymistä. Esa ohjasi Joaquinia vuosikymmenten kokemuksella oikeaan suuntaan. Tuleva eläköityminen asetti perehdyttämiselle aikarajan, mutta rooliin sai tutustua ja asettua rauhassa. Esan kokemus ja työote tuotti laadukkaan perehdytysjakson. Joaquin sai tutustua avainhenkilöihin ja laajaan verkostoon heti alusta lähtien. Hän korostaa ihmisten tapaamisen merkitystä, sillä ihmisten kanssa me teemme kauppaa. Tuoreilla silmillä rooliin tutustuessaan jaksosta sai todella monipuolisen kokemuksen, johon kuitenkin pystyi hyvin ammentamaan tietotaitoa ja osaamista omasta taustasta. Joaquinia auttoi roolin opettelussa aktiivinen itseopiskelu esimerkiksi sähköopin ja valmistusteknologioiden osalta, sekä työyhteisön ammattilaisten tuki.

Joaquinin mielestä työssä parasta on monipuolisuus. Työ tapahtuu sekä toimistossa, että reissun päällä. Reissuhommien asiakastapaamisia Joaquin odottaa aina innolla. Hänen mukaansa kentällä pääsee aina mukaan siihen kuplaan, missä asiakkaat tekevät töitä. Kontakti asiakkaiden kanssa on eri tasolla heidän luonaan vieraillessa, ja asiakkaat tarjoavat arvokasta tietoa markkinasta ja trendeistä. Viime vuonna Joaquinille kertyi yli viisikymmentä reissupäivää sekä kymmenkunta isännöityä asiakasvierailua Ounevan tehtailla.

Hän kertoo aikansa Ouneva Groupissa menneen nopeasti ja oppimiskäyrän olleen melko pystysuora, joka on sopinut Joaquinille hyvin. Jatkuvan kehittymisen mindset on vahvasti läsnä arjessa ja siihen kannustetaan myös organisaation puolelta.

Vapaa-ajallaan Joaquin rentoutuu reppu selässä frisbeegolfradoilla ja luonnossa sekä urheilemalla monipuolisesti. Metsästyskaudella on tullut tuloksia ihan pakastimeen asti.

Kiinnostaako ura Ouneva Groupissa? Urasivuillamme pääset tutustumaan meihin työnantajana, sekä jättämään meille avoimen hakemuksen!