Aini – käytännön kautta ammattilaiseksi

Aini suorittaa logistiikka-alan ammattitutkintoa oppisopimuksella Ounevan palveluksessa. Aini on tutustunut Ouneva Groupiin yli vuosi sitten ensimmäisen kerran.

Aini kuuli Ouneva Groupista alun perin ystäviltään. Reilu vuosi sitten Ainin opintoihin kuului työssäoppimisjakso, jolloin hän päätti hakea Ounevalle. Työssäoppimassa hän päätyikin olemaan kanssamme kaksi kertaa. Työssäoppimisjaksojen jälkeen olikin aika etsiä kesätöitä, ja Aini löysi tiensä takaisin Ounevalle.

Tällä hetkellä Ainin oppisopimuskoulutukseen kuuluu Ounevan lähettämössä työskentely. Ainin päiviin kuuluu tavaran lähettäminen ja vastaanottaminen, sekä varaston ylläpito. Tarpeen vaatiessa Aini käy auttamassa kokoonpanotehtävissä. Aini kertoo, että hänelle käytännön kautta opiskelu sopii loistavasti. Asiat jäävät parhaiten mieleen tekemällä.

Aini kertoo viihtyneensä tehtävissään hyvin. Työtehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia. Tärkeimmät opit, jotka Ainille ovat tarttuneet, ovat tarkkuus ja täsmällisyys. Varaston tulee olla tarkasti dokumentoitu ja tuotteiden tulee olla hyvin saatavilla lähetyksiin, joita Aini hoitaa maailmalle. Ainin työkaveri Esa kehuu hänen työotettaan lämpimästi. Työkaverit ovat tärkeä asia töissä viihtymiseen ja Aini korostaakin, että Ounevalla paras asia on ehdottomasti työporukka!

Kiinnostaako harjoittelu tai oppisopimuspaikka Ouneva Groupilla? Liity osaajayhteisöömme Careers-sivuillamme tai lähetä meille avoin hakemus!