Aira – monipuolista työtä motivoivassa ympäristössä

Mikä motivoi huippulaadukkaiden elektroniikkatuotteiden valmistuksessa? Tässä on Aira, joka työskentelee elektroniikan kokoonpanossa. Lisäksi hän on työsuojeluvaltuutetun roolissa Jotwirella. Aira on ollut kanssamme 8 vuotta, melkein päivälleen juttelumme aikaan!

Elektroniikan valmistuksen ominaispiirteitä on mm. pikkutarkka käsityö, jota Airan työnkuva sisältää. Aira kertoo olevansa käsityöihmisiä, joten töissä pääsee tekemään mieleisiä tehtäviä. Häntä ympäröi motivoiva työyhteisö, jota Aira pitää elintärkeänä.

Airalle iloa tuo hänen osallistumisensa työturvallisuusasioihin, ja hän kehuu Mika Meriläistä, joka tekee jatkuvasti kehitystyötä työturvallisuuden edistämiseen. Käytännön tekijänä Airalla on loistavat mahdollisuudet vaikuttaa arkipäivän turvallisuusasioihin työsuojeluvaltuutettuna, jota pidämme tärkeänä ja monipuolisuutta tukevana tekijänä. Kun Aira ei ole töissä, hän viettää aikaa perheensä kanssa ja ottaa omaa aikaa hyvän kirjan kanssa ladaten akkuja uusiin haasteisiin!

Airan työkaveriksi pääset kurkkaamalla meidän avoimet paikat uudelta rekrytointisivultamme! Tutustu ja hae rohkeasti mukaan porukkaamme!