Atte – monipuoliset kehitysprojektit pöydällä

Atte on osa Ouneva Groupin yhteistä IT-tiimiä. Työkaverinamme hän on viihtynyt vuodesta 2019, jolloin hän oli kesätöissä IT-tuessamme. Aten sanojen mukaan, kesä tuli ja meni ja hän on vieläkin täällä.

Kuusankoskelta kotoisin oleva Atte muutti Joensuuhun opiskelemaan ICT-tradenomiksi vuonna 2016. Opiskelujen ohessa hän työskenteli Karelia-ammattikorkeakoululla pitäen huolta muun muassa etäyhteysasioista. Kesätöihin meille tullessaan Atte näki, että Groupissa on paljon kehitettävää ja yhtiöiden asenne kehitykseen oli erittäin myönteinen. Kun jatkoa porukassamme tarjottiin, Atte jäi meille mielellään!

Aten pöydällä pyörii päivittäin erilaisia kehitysprojekteja Group-laajuisesti, liittyen etenkin erilaiseen mittauksen ja raportoinnin kehittämiseen. Atte on tehnyt kehitystoimia laajasti kaikissa yhtiöissämme. Etenkin erilaisten tukityökalujen kehittäminen on Atelle mieluisaa puuhaa. Aten mukaan kehitys keskittyy sisäisen toiminnan ja raportoinnin parantamiseen ja digitalisointiin. Atte on myös ollut mukana kehittämässä Ouneva Groupille omaa intraa ja hän tekee myös aktiivisesti markkinoinnin kanssa yhteistyötä, keskittyen verkkosivuihimme. Olemme kehittäneet Aten kanssa sekä Groupin omia verkkosivuja, sekä rakentaneet käyttäjälähtöisesti Ouneva Groupin Careers-sivut, sekä Ouneva Oy:n liitintuotteiden verkkosivut.

Atte näkee, että omassa työssään parasta on Ouneva Groupin toiminnan laajuus. Sen takia päivittäistoiminnoissa on paljon erilaisia vaiheita, joista löydetään aina kehittämistä yhdessä. Ouneva Groupissa on vahva asenne kehittämiseen ja Atte kehuu sitä, että projekteissa saa melko vapaat kädet ja tukea saa aina.

IT-ala on jatkuvassa muutoksessa ja muutoksen nopea tahti on sille ominaista. Aten mukaan tulevaisuuden IT-ammattilaisten kannattaa suhtautua avoimin mielin muutoksiin, ja olla niistä hyvin kartalla. Atte myös kommentoi, että alalla kannattaa mieluummin olla hieman generalisti. Monipuolisesta osaamisesta saa suurimman hyödyn arjessa.

Tekoäly ja sen käyttö liiketoimintaympäristössä puhuttaa nyt monia. Kysyimme Atelta, mitä ajatuksia se hänessä herättää. Hänen mukaansa tekoäly on työkalu, siinä missä muutkin. Työkaluthan toimivat juuri niin hyvin, kuin niitä osaa käyttää.

Vapaa-ajalla Atte palautuu salilla, koiriensa kanssa ja formulakaudella viikonloput kuluvat hyvin penkkiurheilun parissa. Atte pyörittää myös verkkokauppoja tarjoavaa yritystä ja yhtä verkkokauppaa, jotka ovat hänelle omanlaisiaan leikkikenttiä, joissa voi testailla ja kokeilla uusia asioita!

Kiinnostaako ura Ouneva Groupissa? Uratarinat ja lisää meistä työnantajana löydät meidän Careers-sivuiltamme!