Carita – paluu kotipaikalle

Caritalla on pitkä ura Ouneva Groupissa. Caritan perheenjäsenistä sekä äiti, että veli ovat olleet Ouneva Groupilla töissä. TET-harjoittelu äidin kanssa Jotwirella aloitti Caritan uran kanssamme. TET-harjoittelun jälkeen Carita pääsi Jotwirelle kesätöihin vuonna 2008, ja palasi takaisin kesällä 2010. Carita viihtyi todella hyvin kesätöissä ja halusi palata meille töihin. Toisen kesätyön jälkeen vuonna 2011 Carita jäi vakituiseksi työntekijäksi vuoden ajaksi.

Carita on työskennellyt Groupissamme sekä Jotwiren, että Ounevan palveluksessa. Hänellä on ollut monia eri työnkuvia, mutta hän mainitsee erityisesti Jotwiren kokoonpanotiimeissä työskentelyn olleen hänelle mieleistä. Caritan mukaan hän tykkää käsin työskentelystä, jonka takia Groupin työtehtävät ovat maistuneet hänelle hyvin. Hän on myös käynyt muualla töissä asuessaan välillä Helsingissä, Joensuussa ja opiskellessaan Kouvolassa, mutta kotipaikalle paluu on onneksi tuonut Caritan joukkoomme takaisin.

Caritan veli on myös töissä Ouneva Groupilla. Veljen kanssa Carita teki vuonna 2021 kodinvaihdon, jolloin Carita muutti perheen kotipaikalle Öllölään. Iso talo suuren tontin ja pihan kanssa oli lapsille paras paikka kasvaa. Samana vuonna Carita tuli Jotwirelle töihin. Jotwiren toiminnot kuitenkin siirrettiin pian kokonaisuudessaan Lehmon tehtaalle, jolloin Carita päätti jäädä Tuupovaaraan töihin Ounevan liitintehtaalle. Tällä hetkellä hän on ollut lähettämössämme töissä puoli vuotta.

Nyt Tuupovaarassa asuessaan Carita on ollut tyytyväinen työtilanteeseensa Ounevalla. Omien sanojensa mukaan päivät ovat todella monipuolisia ja hän pitää työstä. Ounevalla on helppo viihtyä porukassa. Paluumuuttoon toki on vaikuttanut myös pienen kylän tarjoamat olosuhteet lapsien kasvattamiseen ja perheen läheisyys. Caritan sanoin ”tihutöistä kyllä kuulee”!

Tuupovaarassa ja Ouneva Groupilla on Caritan mukaan helppo viihtyä.

Ura Ouneva Groupissa alkaa Careers-sivuiltamme