Henna – luottohenkilöksi vauhdikkaan videon kautta

Muistatko vielä tämän rekrytointivideon?

Tällainen Henna sieltä löytyi!

Henna Hakkarainen, johdon assistentti:

”Ystäväni vinkkasi minulle LinkedInissä näkemästään hauskasta rekrytointivideosta viime syksynä. En ollut etsimässä uutta työpaikkaa, mutta video sai mielenkiintoni heräämään. Haastattelussa palaset loksahtivat kohdalleen ja olin valmis hyppäämään uusiin haasteisiin!

Kuluneen kahdeksan kuukauden aikana olen päässyt tutustumaan Ouneva Groupin liiketoimintaan ja toimialaan aitiopaikalta. Tehtävä on osoittautunut mielenkiintoiseksi ja monipuoliseksi. Joustavat työskentelymenetelmät helpottavat työ- ja perhe-elämän yhteensovittamista. Uudella työllä on ollut positiivinen vaikutus muihinkin elämän osa-alueisiin.

Parasta työssäni on se, kun pystyn auttamaan johtoa omalla asiantuntemuksellani ja toimimaan siltana eri henkilöstöryhmien välillä. Ouneva Groupissa työskentelee valtava määrä eri alojen huippuosaajia, mutta silti työyhteisö on tiivis ja lämmin. Meillä on hyvä fiilis tehdä töitä yhdessä. Olen ylpeä, että saan työskennellä juuri tässä pohjoiskarjalaisessa perheyrityksessä.”

Mikko Nevalainen, Ouneva Groupin konserninjohtaja:

”Lyhyessä ajassa Hennasta on muodostunut minulle luotettava työpari, joka hoitaa asioita itsenäisesti, tehokkaasti ja tahdikkaasti. Hänestä on tullut tärkeä osa työyhteisöämme. Olen erittäin tyytyväinen, että löysimme rekrytoinnin kautta juuri Hennan.”

Etsimme lisää samanlaisia osaajia joukkoomme – käy katsomassa Ouneva Groupin avoimet työpaikat täältä tai lähetä meille avoin hakemus!