Iida – käytännönläheisyys ensin

Iida on osa Top Speed Oy:n tiimiä. Iida on ollut Top Speedin pintakäsittelyammattilaisten joukossa nyt lähes kaksi vuotta.

Iida aloitti Top Speedillä vuokratyöntekijänä. Työote vakuutti, ja Iida siirtyikin puolen vuoden jälkeen talon kirjoille. Hän kertoo viihtyneensä hyvin ja kehuu Top Speediä mukavaksi paikaksi viettää ison osan arkipäivistään.

Koulutustaustaa Iidalla on rakennusmaalauksesta. Suuri osa pintakäsittelyn parissa työskentelevistä työkavereistamme onkin käynyt pintakäsittelyalan perustutkinnon. Koulutus on tukenut arjessa tarjoamalla hyvän pohjan työtehtäviin. Iidan työtehtäviin pulverimaalauksessa kuuluu tietenkin tuotteiden maalaus. Lisäksi töitä tehdään porukalla ripustuksessa ja koko maalattavan tuotteen prosessin aikana, pakkaukseen asti.

Pintakäsittelyalassa Iidaa kiinnosti etenkin alan käytännönläheisyys. Hänelle on tärkeää päästä oikeasti tekemään asioita, eikä vaan istuksia paikallaan koko päivää. Aktiivinen työote on tärkeää Iidalle. Iidan mielestä pintakäsittelyssä työskentelevän henkilön tärkein ominaisuus on tarkkuus. Työtä visuaalisen viimeistelyn parissa ei voi tehdä sinne päin, vaan työhön tulee keskittyä. Oman työn laatu sekä se, että työnsä jäljen näkee saman tien on Iidalle mieleistä. Vuosien aikana Iida kokee, että oma ammattitaito on kehittynyt paljon ja sen myös näkee tuotteiden laadussa, sekä työn sujuvuudessa.

Vapaa-ajallaan Iida käy aktiivisesti salilla. Itsestään huolta pitäminen on tärkeää. Erikoisempia kappaleita maalatessakin tarvitsee vahvaa kehoa!

Pintakäsittelyn ammattilaisiin Jyväskylässä saat yhteyden helposti joko lomakkeemme tai Top Speedin yhteystietojen kautta! Teemme Top Speedillä maalausta sekä automaattilinjastolla, että ammattilaistemme toimesta.