Jarmo – paikalleen ei jäädä

Jarmo on ollut talossa vuodesta -85. Kokemusta on vuosikymmenien varrella kertynyt ruiskuvaluteknologioiden kehittyessä jatkuvasti. Puhdastilatuotannon työnjohtajana Jarmo korostaa käytännön kokemuksen tärkeyttä. Työnjohtajan tehtävistä Jarmolla on kokemusta 20 vuotta.

20 vuoden kokemuksella Jarmolla on vankka näkemys siitä, millainen esihenkilö hän on ja mitä ominaisuuksia hän näkee positiivisina. Jarmo on muiden esihenkilöiden kanssa samaa mieltä vuorovaikutustaitojen tärkeydestä. Jarmo korostaa kokonaisvaltaista esihenkilötyötä, johon kuuluu tiimin tukena oleminen, käytännön osaaminen ja apu, sekä helposti lähestyttävyys. Esihenkilön tulee olla kaikille erilaisille tiimin jäsenille saavutettavissa.

Jarmon tiimi on hänen mukaansa erittäin itsenäinen ja yhteistyöllä toimiva. Tiimille annetaan paljon vastuuta, huolehtimalla heidän ammattitaidosta samanaikaisesti. Työnkuva vaihtelee, vaikka prosessi on etenkin automaatioratkaisujen myötä sama. Automaatioratkaisujen kanssa pääsee opiskelemaan uusia asioita ja tekniikkaa.

”Paikalleen ei voi jäädä”, toteaa Jarmo keskustellessamme lääkinnällisten laitteiden valmistuksesta. Ala muuttuu vaativammaksi ja teknologiat kehittyvät huimaa vauhtia. Lähes kymmenen vuoden puhdastilakokemuksella Jarmo kertoo medical-alan olevan mielenkiintoinen ja opettavainen. Teknologian kehityksessä pysytään mukana kehittämällä henkilöstön ammattitaitoa ja investoimalla myös koneisiin ja automaatioratkaisuihin.

Tuotantotöihin Jarmo kannustaa kaikenlaisia ihmisiä. Hyvien lisäkoulutusmahdollisuuksien myötä työstä tehdään mielekästä antamalla vastuuta, opettelemalla automaatioratkaisujen saloja ja tiimin yhteishenkeen panostamalla. Jos teknisen ymmärtämisen syventäminen ja laatutietoisuuden kehittäminen kiinnostaa, saattaisi tällainen työ olla sinulle sopivaa.

Uramahdollisuuksiimme pääset tutustumaan Careers-sivuiltamme!