Juhlavuoden yhteistyökumppanit

Hyvät juhlat syntyvät harvemmin yksin. 50-vuotiasta taivaltamme juhlistaessamme meillä oli mukana yhteistyökumppaneita, jotka auttoivat meitä tekemään juhlista meidän näköisemme. Vahva asenteemme näkyi myös kumppanien valinnassa, sillä kaikilla kumppaneillamme on tekemiseen samanlainen asenne ja intohimo kuin meilläkin! Kumppanien valinnassa kiinnitimme huomiota paikallisuuteen sekä kumppaniemme ympäristötekoihin.

Unison Brewery

Unison Breweryn kanssa pidimme huolen juhlien juomapuolesta. Hessu & Lissu olivat juhlien päätähdet. Unison Breweryn panimo sijaitsee Joensuussa, jossa tuotanto tapahtuu tuulivoimalla. Laadukkaat oluet ja siiderit kelpasivat juhlaväellemme ilmeisen hyvin, kiitos Unison!

Lehtikuohu

Monelle tuttu Lehtikuohu toimi meillä alkumaljana, joka sopii kaikille alkoholittomuutensa vuoksi. Luonnollinen ja herkullinen herukan maku toi tapahtumiimme raikasta kesätunnelmaa. Myös Lehtikuohu valmistetaan ihan Joensuun kupeessa, aidoista raaka-aineista. Tuoreet herukanlehdet ovat varmasti maku monen mieleen.

R-Collection

Anorakeistaan tuttu R-Collection valmisti henkilöstön juhlavuoden lahjat laadukkaasti ja sujuvasti. R-Collectionin vaatteet kestävät aikaa sekä designin, että laadun puolesta. Samaistuimme heidän asenteeseensa korkeasta laadusta ja luotettavuudesta, ja yhteistyö oli sinetöity.

Kouvolan Lakritsi

Meille juhlavuoden lahjoissa oli tärkeää se, että lahjat saadaan sopimaan vähän jokaiselle, ja mikäs sen parempaa kuin jakaa lakupaketti porukalla. Perinteisellä valmistusmenetelmällä tehdyt lakritsit kävivät hyvin kaupaksi!

Pure Waste

Pure Waste valmistaa erilaisia tekstiilituotteita 100% kierrätysmateriaaleista. Kesäiset rantakamppeet tai vaikkapa pullollinen Lehtikuohua ja paketillinen lakua sujahtavat kätevästi tyylikkääseen kangaskassiin. Kierrätysmateriaalista tehdyn kassin aiheuttavat päästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin neitsytpuuvillaisen kassin. Jos pystyt valitsemaan kierrätetyn ja puuvillaisen tekstiilin välillä, suosittelemme kierrätettyä!

Café Rosé

Juhliemme jälkiruokapuolesta huolehti joensuulainen Café Rosé. Kahvila-konditoria Café Rosé valmistaa tuotteet aina tinkimättä laadusta ja suurella sydämellä. Kakkujen koristeet tehdään käsin ja asiakkaalle yksilöityinä. Automaatiota lisänneenä yritysryhmänä nostamme hattua käsityölle!

Kukkakauppa Leinikki

Juhlapaikkojemme somistuksen teki paikallinen Leinikki. Vankan ammattitaitoiset ja visuaalisella silmällä varustetut leinikkiläiset hoitivat viikonlopun aikana kukat juhlapaikasta toiseen ja auttoivat yleisesti somistuksissa. Raikkaan kesäinen ilme toivotti juhlijoillemme mitä parhaimpia juhlia.