Juhlavuotemme työvuosimerkkipäivät

Juhlavuotemme kunniaksi halusimme juhlistaa myös henkilöitä, joilla on tänä vuonna työvuosimerkkipäivä! Keskustelimme heidän kanssaan siitä, miten he ovat meidän kanssamme viihtyneet ja miksi. Alta pääset kurkistamaan muutaman henkilön arjen sujuvuuteen!

Juha, 40 vuotta Ounevalla

”Talossa minua ovat pitäneet mielenkiintoiset työtehtävät ja työporukka. Olen saanut tehdä lähes jokaista työvaihetta, mitä talosta löytyy ja samalla olen päässyt oppimaan ja kehittymään ammattilaisena.”

Tapio, 20 vuotta Ounevalla

”Töissä on sopivasti haasteita, työnkuva on monipuolinen ja töitä saa tehdä itseohjautuvasti. Tiimini on todella ammattitaitoinen. Työkaverit ovat päivien paras osa. Täältä on saanut ystäviä niin saunailtoihin kuin prätkäreissuille, ja omalla kohdalla jopa puolison.”

Jarmo, 20 vuotta Ounevalla

“Minua Ounevalla ovat pitäneet monet asiat. Yritys on aina ollut luotettava ja vakavarainen, ei ole tarvinnut huolehtia toimeentulosta. Toiminnan ja teknologioiden kehittymistä on ollut ilo seurata 20 vuoden ajan. Työyhteisö on meillä huippuluokkaa.”

Heikki, 25 vuotta Ounevalla

“Ounevalla on ollut hyvä olla töissä. Heikki kävi minua aikoinaan ihan henkilökohtaisesti pyytämässä töihin. Töissä motivoi itseohjautuvuus ja työn vaihtelevuus. Harvoin tulee peräkkäisinä päivinä tehtyä samaa hommaa.”

­Risto, 20 vuotta Alsivalla

“Olen viihtynyt Alsivalla nyt 20 vuotta. Asiaa ovat edistäneet vaihtelevat hommat ja hyvä työilmapiiri. Tällä hetkellä on todella hyvä tiimihenki ja hommat sujuu. Olen saanut hyvin lisäkoulutusta urani aikana ja minusta on tullut todella osaava ammattilainen.”

Erja, 25 vuotta Valukummulla

“Enemmän on ollut sellaisia päiviä, jolloin on ollut mukava tulla töihin. Olen päässyt tekemään todella montaa eri tehtävää eli homma on monipuolista! Töitä on aina saanut tehdä itseohjautuvasti ja olen päässyt vaikuttamaan omaan tehtävänkuvaan. Työilmapiiri ja työkaverit ovat meillä huippuja.”

Katri, 10 vuotta Jotwirella

“Olen viihtynyt nyt Jotwirella 10 vuotta. Talossa minua ovat pitäneet todella hyvät työkaverit sekä monipuoliset hommat. Olen päässyt omasta aloitteestani kokeilemaan monia eri tehtäviä ja löysin sitten omimpani. Työajat ovat fiksut perheelliselle ihmiselle.”

Esa, 40 vuotta Jotwirella

“On ollut hieno nähdä yrityksen kasvu verstaasta isoksi konserniksi. Jo yrityksen alkuajoista asti on puhallettu yhteen hiileen ja selvitty haasteista porukassa. Työilmapiiri on ollut hyvä. Yritys on aina sopeutunut ripeästi maailmanmenoon. Hommia riittää monipuolisesti, ja oikealla asenteella pääsee oppimaan paljon.”

Toivotamme lämpimästi onnea kaikille työvuosimerkkipäiväänsä tänä vuonna juhlistaville!