Kesätyöntekijoiden kuulumisia

Kesä on ihmisen parasta aikaa ja joka kesä pääsemme palkkaamaan kesätyöntekijöitä tutustumaan teollisuusalan töihin. Tänä vuonna kesätyöntekijöitä oli noin 80. Kesätyöntekijöiden palkkaaminen on meille tärkeää, että saamme etenkin nuoria tutustumaan työelämään ja teollisuuden monipuolisiin työtehtäviin. Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat esihenkilöiden ja huolellisen perehdytyksen avulla ammattitaidon kehityksestä.

Haastattelimme muutamia kesätyöntekjiöitä Jotwirelta sekä Ase Utralta. Kyselimme heidän kuulumisiaan ja palautetta toiminnastamme. Yleisvire oli positiivinen ja kehitysideoita saimme myös tulevaisuuden ammattilaisilta! Lue kesätyöntekijöiden kommentteja alta!

Viljo, järjestelmäkokoonpano, Jotwire

”Tulin oppisopimuksen kautta kesäksi töihin. Työporukkaan sisälle päästyä alkoi hommat sujumaan todella hyvin. Töitä on ollut sopivissa määrin sekä oman alan tehtävistä, että muistakin tukitoiminnoista. Toteutustapa on ollut minulle sopivan joustava ja monipuolinen.”

Anssi, johdinsarjakokoonpano, Jotwire

”Jotwire on minulle tuttu paikka, olin viimekin vuonna täällä kesätöissä. Viihdyin sen verran hyvin, että hain tänä vuonna töitä uudestaan. Hommat ei täällä tylsistytä, uusia juttuja saa opetella ja tutut hommat menee jo hyvällä rutiinilla. Suosittelisin Jotwirea kesätyöpaikkana, ja olenkin jo kertonut kavereille!”

Oona, elektroniikkakokoonpano, Jotwire

”Olin viime kesänä Jotwirella töissä ja meni niin hyvin, että päätin hakea uudelleen. Viime vuodesta eroa tehtäviin on se, että nyt saa tehdä vielä monipuolisemmin kaikkea. Meillä on elektroniikkakokoonpanossa hyvä tiimihenki. Suosittelisin kavereille!”

Henri, järjestelmä- ja johdinsarjakokoonpano, Jotwire

”Tykkään tehdä käsillä kaikenlaisia hommia niin on ollut oikein mukavaa töissä. Vaihtelevat työtehtävät pitävät mielen virkeänä ja uuden opettelu on ollut huippua. Töitä tehdään aika itsenäisesti, mutta apua saa aina tarvittaessa. Ehdottomasti suosittelisin kesätyöpaikkana.”

Sandra, elektroniikkakokoonpano, Jotwire

”Hommat ovat sujuneet hyvin. Tykkään näperrellä kaikenlaista, joten työtehtävät ovat maistuneet hyvin. Jännitin ensin vähän työtehtävien yksitoikkoisuutta, mutta työtehtävissä on ollut juuri sopivasti vaihtelua! Suosittelisin Jotwirea kesätyöpaikkana.”

Ase Utran kesätyöntekijät

”Töitä on meille kaikille riittänyt erittäin monipuolisesti. Perehdytys hoidettiin huolellisesti ja työntekijät ovat todella ammattitaitoisia. Meillä on Ase Utralla pieni ja tiivis porukka, jossa kesätyöntekijät otetaan loistavasti mukaan. Meillä on ollut mukavaa olla töissä!”

Ensi vuoden kesäduunista kiinnostuessasi voit liittyä nyt uuteen osaajayhteisöömme klikkaamalla tästä! Osaajayhteisöön liittyessäsi saat ajankohtaisimmat tiedot avoimista ja pääset kertomaan meille tarkemmin, minkälaiset tehtävät kiinnostavat juuri sinua.

Kiitos tämän kesän kesätyöntekijöillemme koko Ouneva Groupissa, toivottavasti nähdään ensi vuonna uudestaan!