Kyösti – kehittymällä pidemmälle

Kyösti työskentelee Ouneva Oy:llä myynti-insinöörinä. Hän on pitkän linjan ohutlevytuotteiden ammattilainen, joka rentoutuu harrastamalla ultrajuoksua.

Kyöstin tarina alkaa Pohjanmaalta, jossa hän kiinnostui teollisuusalasta kotipitäjän teollisuusyrityksien kautta.Niistä sai ensimmäisiä työelämän kokemuksia. Ammattikoulun jälkeen lisäopin haku tuli luonnostaan, ja Kyösti opiskeli koneautomaatiotekniikkaa. Valmistuttuaan teknikoksi vuonna 1992, Kyösti muutti Ouluun töihin.

Kyösti on työskennellyt ohutlevyvalmistuksen parissa 30 vuoden ajan. Työt aloitettiin tuotannon puolelta, josta hän sitten siirtyi työnjohtoon. Tuotannon puolella töitä tehneenä Kyöstillä on vahva asiantuntemus käytännön asioista, mikä toimii ja mikä ei. Hän on tehnyt todella laajasti töitä ohutlevytuotteiden parissa ja kokemuksen hän näkeekin etuna etenkin valmistettavuuden kehitysprojekteissa ja tarjouslaskennassa.

Ouneva Groupilla Kyösti on työskennellyt kolme vuotta. Hän löysi itsensä Pohjois-Karjalasta puolisonsa asuinpaikan takia, ja muuton aikoihin sattui olemaan työpaikka Ounevalla ohutlevytuotteiden myynnissä auki. Kyösti näkee, että työpaikka sopii hänelle hyvin, sillä koko Groupin tarjonta ohutlevytuotteisiin liittyen on hänelle tuttua ja omaa vahvuusaluetta. Onnistumisina työssä hänelle ovat hyvin läpimenneet tarjouspyynnöt, sekä onnistuneet tuotekehitysprojektit, jotka ovat asiakkaan kanssa tehty yhdessä loppuun. Kyöstillä onkin ollut viime aikoina työn alla monta valmistettavuuden kehittämisprojektia. Näissä projekteissa Kyösti näkee tärkeinä asioina materiaalitietouden, käytännön kokemuksen ja kyvyn hahmottaa nopeasti ja tarvittaessa haastaa designia. Kyöstin mukaan hänen etulyöntiasemaansa työssä parantaa hänen pitkä kokemuksensa hinnoittelussa, jolloin hän pystyy nopeasti tarjoamaan ratkaisuja kustannustehokkaampaan valmistukseen.

Kilpailuhenkisenä ihmisenä Kyösti tekee töitä täysillä. Vapaa-aikaansa hän viettää myös täysillä, nimittäin ultrajuoksun parissa. Hän innostui juoksemisesta ensin puolikkaan ja kokonaisen maratonin kautta. Pieni tauko sisäsoutamisen parissa teki kuulemma hyvää, mutta juoksuun oli palattava ja matkat vaan pitenivät. Juoksemisen Kyösti kokee helppona harrastuksena, koska voi vaan vetää kengät jalkaan ja lähteä liikkeelle. Aivan harrastustoiminnassa ei ole kuitenkaan pysytty, ja Kyösti kuuluukin meidän sponsoroimiimme urheilijoihin. ”Välillä mietin, että harrastaisin sillä tavalla rennosti”, kertoo Kyösti. Hän juoksikin Kolin maisemissa Vaarojen Maratonin viiden kilometrin kohdalla nyrjähtäneellä nilkalla, loppuun saakka. Rentoa sekin. Kaikkensa antaneena homman mahdollisesti mennessä mäntyyn, ei epäonnistuminen tunnu niin pahalta. Näin Kyösti suhtautuu myös työhön.

Sponsoritukemme on Kyöstille tärkeää. Se kuluu hyvin säännöllisesti puhki juostuihin kenkiin. Henkilöstöllemme tarjoamamme hyvinvointiedut tulevat myös käytettyä palautumiseen ja siten ovatkin aktiiviselle henkilölle mieluisat.

Kyöstin urheilutoimintaa pääset seuraamaan Instagramissa @muhonenkyosti.

Ohutlevyasiantuntijaa urheilijan sijasta kaivatessasi voit olla meihin yhteydessä lomakkeemme kautta!