Ouneva Group katsoo tulevaisuuteen

Man writing in a notepad

Ouneva Oy perustettiin 50 vuotta sitten. Menestys on ollut sinnikkään työn takana ja se on ansaittava uudelleen joka päivä.

Aloitimme juhlavuoden seitsemän yrityksen konsernina ennätysvuoden jälkeen. Haastavasta maailman tilanteesta huolimatta kehitys on jatkunut vahvana. Vuoden aikana yritysten määrä on kasvanut kahdeksaan, lisäksi on investoitu uusiin tuotantotiloihin, koneisiin ja laitteisiin sekä henkilöstöön ja osaamiseen.

Sopimusvalmistajana tulevaisuuden ymmärtäminen ja ennakointi on meille elinehto. Lähivuosina toimintaympäristöstä huolehtiminen korostuu entisestään ja kestävä kehitys on meidän kaikkien vastuulla. Ouneva Groupissa vastuullisuus lähtee toiminnan ytimestä ja arkisista asioista. Innovaatioiden, investointien ja prosessien hiomisen lisäksi tavoitteenamme on luoda kokonaisvaltainen vastuullisuuden kulttuuri niin konsernin sisällä kuin laajemminkin.

Vaikka maailma muuttuu jatkuvasti, pysyvät meille tärkeimmät arvot samoina. Ouneva Group on rakennettu yhdessä pitkäaikaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, osaava henkilöstömme on mahdollistanut huikean kehityksen ja Pohjois-Karjalasta on ollut hyvä ponnistaa. Näistä suhteista haluamme pitää kiinni myös tulevaisuudessa.

Yhteistyöstä kiittäen ja menestystä vuodelle 2023 toivottaen,

Mikko Nevalainen
konsernijohtaja, Ouneva Group