Outi – kokemuksen tuomaa vastuuta

Tutustu Outiin, joka työskentelee Jotwirella tuotantoassistenttina. Outi on työskennellyt Ouneva Groupissa jo vuodesta 2006, aloittaen Ounevalta ja siirtyen sittemmin Jotwirelle. Jotwirelta löytyi oma rooli ja työyhteisö. Juttelimme Outin kanssa jo viime vuonna hänen edellisestä roolistaan elektroniikkatuotannon tiiminvetäjänä, mutta roolin vaihtumisen takia vaihdoimme tämän hetken kuulumiset hiljattain. Tuotantoassistentin rooli on meille uusi, joten Outi on päässyt muovaamaan roolia ja vastuitaan itse. Outin kattava käytännön kokemus tuotannosta haluttiin hyödyntää parhaiten. Roolissaan häntä motivoi se, että saa rakentaa itse päivien rungon ja muiden auttaminen on Outille ehdottoman tärkeää. Hänelle mieluisinta on se, että vaikka ei jotain asiaa heti tiedä, hän pystyy silti sanomaan että ”Hei, minä selvitän!”.

Tuotantoassistentin roolissa Outin päivät ovat erittäin monipuoliset, sillä rooliin kuuluu sekä hallinnollisia että käytännön tehtäviä. Erilaiset raportit ovat myös tärkeä osa roolia, niillä Outi pitää lukuisat tiimit ajan tasalla tuotannon yleiskuvasta. Roolin rakentamisessa Outille tärkeää oli se, että hän itse pääsee hyödyntämään erittäin monipuolista taustaansa ja kokemustaan.

Vastuullinen luonne näkyy Outin vapaa-ajan vietossa, sillä viime vuodesta keskustellessamme hän kertoi, että on hiljattain ostanut oman hevosen ja perheeseen on juuri tullut myös uusi koira!

Kiinnostaako joustava ura meillä? Tutustu urasivuihimme täällä, ja lue lisää HR-uutisia klikkaamalla tästä!