Pasi – tasapuolista johtamista

Miten hektisen tuotannon johtaminen sujuu? Pasi, joka toimii sähköisten järjestelmien valmistuksen työnjohtajana, kertoo, millaista on johtaa tuotantotiimejä, joissa työskentelee yhteensä 70 henkilöä.

Pasi on ollut töissä Ouneva Groupissa kesätöistä lähtien, aloittaen tuotannon tehtävistä edeten tuotantovastaavan tehtäviin, jonka jälkeen hän on toiminut työnjohtajana noin kolme vuotta. Pasi kehuu työn monipuolisuutta ja itsenäisyyden määrää kovasti. Ihmisten kanssa tekemisissä oleminen sekä asioiden sujuvoittaminen motivoi Pasia työssään. Hän on mukana uusien työntekijöiden rekrytoinnissa aina suunnittelusta haastatteluihin asti, eli työnjohtajana pääsee tekemään tuotannon suunnittelun sekä työnohjaamisen lisäksi paljon muuta.

Usean tuotantotiimin johtamisessa tarvitaan tasapuolisuutta, reiluutta sekä rehtiyttä. Ihmisten lukutaito on Pasille tärkeä asia. Aito läsnäolo ihmisten kanssa on Pasin vahvuuksia, johon vaikuttaa hänen pitkä, omakohtainen kokemus tuotannon työstä. Pitkä kokemus antaa myös edellytykset esimerkillä johtamiseen. Johtamistyö on Pasin mukaan todella opettavaista työtä, joka ei ole helpoimmasta päästä mutta on sitäkin arvokkaampaa. Usean tiimin johtamista varten Pasi lataa akkujaan mökkeilemällä mahdollisimman paljon, sekä pitämällä huolta hyvästä kunnostaan. Työasiat eivät ole mielen päällä omalla ajalla, joka on tärkeää hyvän johtamistyön onnistumiselle.

Pasin ja muiden tuotannon esihenkilöiden tiimeihin haemme lähes jatkuvasti vahvistusta! Avoimet paikkamme ja avoimen hakemuksen lähetysohjeet löydät täältä.