Pavel – huollon työnjohtaja

An employee in his working environment

Minkälaisia persoonia meillä työskentelee? Tässä on Pavel, joka on Valukummun huollon työnjohtaja. Pavel on työskennellyt kanssamme noin vuoden verran, ja hän on löytänyt työyhteisöstämme paikan ripeästi! Pavel aloitti meillä huoltomiehenä, josta hän eteni nopeasti huollon työnjohtajaksi. Huollon työnjohtajana hän pitää huolen, että koneemme käyvät hyvin jatkuvasti, ja jos jotain täytyy huoltaa, Pavel on aina paikalla. Pavel huolehtii siitä, että mahdollisiin huoltoihin on aina varaosat ja lisäkädet siellä, missä niitä tarvitaan ja hän myös pitää huolen huoltotiimistä.

Parasta hänen työssään on se, että kaikki työpäivät ovat erilaisia. Häntä motivoi myös tarjoamamme ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet, joista hän itsekin on hyötynyt. Omalla ajallaan Pavel viettää aikaa perheensä kanssa, etenkin retkeillen, perhokalastaen ja joskus moottorikelkan selässä ❄️

Jos sinua kiinnostaa liittyä ihmisläheisten ammattilaisten joukkoomme, avoimet työpaikkamme löydät täältä! Hae rohkeasti mukaan!