Saku – uusia haasteita Groupissa

Saku työskentelee koneistajana Ase Utralla. Saku löysi uusia haasteita Ouneva Groupin sisäisessä haussa lokakuussa 2023, kun hän siirtyi Alsivan valimosta tien toiselta puolelta Ase Utran tiimiin. 

Sakun ura Ouneva Groupissa alkoi pari vuotta sitten Alsivan valimotyöntekijänä. Saku aloitti vuokratyöntekijänä ja hänelle tarjottiin pian aloittamisen jälkeen vakipaikkaa. Uudet haasteet ja erilaiset työtehtävät alkoivat pikkuhiljaa kiinnostaa ja Ase Utralla oli auki koneistajan paikka. Saku päätti hakea paikkaa sisäisen haun kautta.  

Saku kehuu sisäisen siirtoprosessin selkeyttä kovasti. Asia keskusteltiin läpi molemmissa yhtiöissä erittäin rakentavasti ja työn aloituksesta sovittiin porukalla yhdessä.   

Nykyisessä työssään koneistajana Saku on omien sanojensa mukaan viihtynyt hyvin. Kokemus on ollut erittäin positiivinen ja Saku hehkuttaa erityisesti Ase Utran toimitiloja. Uudet tilat ovat hyvin valaistuja ja uudet, hiljattain hankitut laitteet ja koneet tekevät työstä sujuvaa. Saku kertoo, että on päässyt hyvin työtehtäviin kiinni. Koneistuksessa on erilainen työn mentaliteetti, koska asiat tehdään millintarkkuudella. Siihen sopeuduttuaan Saku on saanut työn sujumaan erinomaisesti ja tuotteetkin alkavat tulla hyvin tutuksi.  

Aikaisempaa kokemusta koneistuksesta Sakulla oli vähän, mutta hän kertoo Ase Utran koulutuksen olleen laadukasta. Käytännön tekemisen kautta asiat ovat jääneet hyvin mieleen. Saku on opiskellut ohjelmointia ja hän kertoo, että koodin ymmärtäminen on ollut erittäin hyödyllistä koneistuksen opettelussa. Nykyaikaiset koneet toimivat erilaisten ohjelmien kautta, joten ohjelmoinnin perusteiden ymmärtämisestä on hyötyä! 

Vapaa-ajallaan Saku harrastaa ohjelmointia, sekä pelailee etenkin talvella. Saku on kiinnostunut myös 3D-tulostuksesta, ja tulosteleekin kotona omaksi ilokseen erilaisia projekteja. Kesällä Sakun kalenteriin mahtuu paljon mökkeilyä perheen mökillä. 

Kiinnostaako ura Ouneva Groupilla? Lisää tietoa meistä työnantajana urasivuillamme!