Täryhiontalinjan investointi

Alsivalle on investoitu uusi ruuhimallinen täryhiontalinja. Aikaisempaan linjaan verrattuna uusi linja on järjestelty samaan tilaan tehokkaammin. Työtilaa on vapautettu sijoittamalla linjan tankit parvelle vapauttaen lattiatilaa sekä linjalle, että työskentelylle.

Uudessa linjassa on leveämpi ruuhi, johon mahtuu enemmän tuotteita kerrallaan käsiteltäväksi. Linjassa on myös hiontamateriaalin sisäinen kierto tehokkaammalla puhdistusprosessilla. Uuden linjan prosessiveden puhdistus on huomattavasti tehokkaampaa, eikä prosessista synny lainkaan jätevettä!

Täryhiontaa tehdään painevaletuille kappaleille Alsivalla sekä visuaalisen, että teknisen laadun parantamiseksi. Täryhionta tehdään painevalutuotteille yleisesti ennen pulverimaalausta. Hionta poistaa tuotteesta terävät reunat, silottaa pinnan ja valmistelee sen pintakäsittelylle.

Painevaluasiantuntijoihimme saat yhteyden kätevästi lomakkeemme kautta. Olemme Suomen suurimpia alumiinin ja sinkin painevalimoita. Osaamisemme perustana on sadat erilaiset asiakasprojektit.