Tiimitarinoita Groupista

Ouneva Group työllistää yli 700 henkilöä. Töitä tehdään erilaisissa tiimeissä jokaisessa yhtiössä. Hyvä ilmapiiri ja tiimihenki varmistaa sujuvat työpäivät ja tehokkaat prosessit. Jututimme kolmea tiimiä, joissa jaetaan elämän ilot ja surut, ja tehdään töitä yhdessä. Heidän mietteitään työilmapiiristämme voit lukea alta!

Lähettämön tiimi Valukummulla

 

”Meidän tiimissämme on melkein kasvatettu lapsetkin yhdessä, kun olemme niin pitkään tehneet töitä porukassa. Olemme oppineet tuntemaan toisemme todella hyvin, ja jo oven aukaisusta tietää, kuka sieltä tulee ja minkälainen päivä hänellä on menossa. Täällä jaamme elämän ilot ja surut, ja meillä on joka viikko jotain tilannekomiikkaa menossa. Joskus olemme kaivelleet puristimesta silmälaseja ja joskus tehtiin yhden varaston lumityöt, joka tuntui kahden metrin lumikerroksen päihittämisen jälkeen työvoitolta! Luotamme toistemme tekemiseen, ei täällä tarvitse miettiä, että jättääkö joku hommat tekemättä. Vietämme silloin tällöin myös vapaa-ajalla toistemme kanssa aikaa. Meille on ylpeyden aihe, että me olemme logistiikkakuskien mielestä Joensuun tehokkaimpia ja ystävällisimpiä taloja. Otamme kaikki huomioon sekä tiimissä, että talon ulkopuolelta. Tiimimme on omistautuva, joustava ja itseohjautuva. ”

Elektrolyyttisen pintakäsittelyn tiimi Ounevalla

 

”Me sanomme aina, että meillä on maailman paras tiimi! Tiimissämme on huumoria, rehellisyyttä ja avoimuutta. Meille tärkein asia laadukkaan toiminnan varmistamiseksi on se, että me luotamme toisiimme täysin. Pyöritämme pintalinjaa itsenäisesti, joten meille on tärkeää hyvä kommunikointi ja yhteistyö. Koska meillä on hyvä luottamus toisiimme, pystymme avoimesti keskustelemaan kaikesta työhön liittyvästä, sumplimaan vuorot ja muut keskenämme. Ja kyllähän me juttelemme ihan muistakin asioista, ihmisiähän me kaikki olemme. Elämässä sattuu ja tapahtuu, jolloin tuemme kaikki toisiamme. Meillä on henkilökemiat kunnossa. Tiimissä on hyvä tasapaino pitkän linjan tekijöitä ja tuoreempia tapauksia, jolloin meillä on kaikki avaimet tehdä työtä laadukkaasti ja keksiä yhdessä uusia ratkaisuja erilaisiin haasteisiin.
Tiimimme on vahva, rento ja yhtenäinen.”

 

Johdinleikkuutiimi Jotwirella

 

”Tiimissämme on hyvä tekemisen meininki. Työt sujuvat meillä hyvin porukalla, olemme aika samanhenkisiä ihmisiä. Kommunikoimme toistemme kanssa hyvin, ja olemmekin saaneet esimerkiksi yhdessä pohtimalla koneiden käyttöasteet parantumaan huomattavasti. Meille on tärkeää, että pidämme työstämme ja että tänne on kiva tulla. Tasapainoa konkareiden ja uudempien kasvojen välillä on hyvin, jolloin keksitään uusia ratkaisuja, mutta tehdään töitä huolellisesti ja oikein. Tiimimme on itseohjautuva ja oma-aloitteinen.”

Kiinnostaisiko sinua monipuoliset työtehtävät teollisuusalalla meidän mahtavissa tiimeissä? Tarkista avoimet paikkamme urasivultamme, kuullaan!