Toni – uudet vastuut arjessa

Toni työskentelee Top Speed Oy:llä hiomon esihenkilönä. Toni eteni urallaan maalaajan roolista esihenkilön rooliin, jossa hän vastaa 7 henkilön tiimistä.

Tonin tausta on monipuolinen, mutta erilaisista maalaustöistä hänellä on kokemusta 15 vuotta. Hän on opiskellut kalliorakentajan ja puurakentajan tutkinnot ja työskennellyt aikaisempien tutkintojen aloilla. Pintamestari-koulutuksen myötä pintakäsittelyala on hänellä vahvasti hallussa. Tonin ajatukset työelämästä ovat vahvasti sen kannalla, että jos kokee olevansa sellaisella alalla, joka ei suuremmin kiinnosta, kannattaa ehdottomasti vaihtaa alaa ja löytää se työ, joka sytyttää. Useiden alojen ja koulutuksien kautta Toni löysi paikkansa Top Speediltä.

Toni on viihtynyt Top Speedillä nyt reilut neljä vuotta. Uudet esihenkilövastuut ovat olleet hänelle mielenkiintoisia ja Toni kertoo pitävänsä uudesta työnkuvasta. Uralla eteneminen esimerkiksi tiiminvetäjäksi tai esihenkilöksi on Ouneva Groupissa mahdollista. Tonille esihenkilövastuu tarkoittaa päivittäisessä arjessa sitä, että kaikilla tulee olla hyvä olla töissä. Hän kokee esihenkilönä olon vähän kuin palveluammattina. Esihenkilö tukee arjessa, auttaa tarvittaessa, antaa palautetta ja huolehtii siitä, että työn toteuttamiseen on puitteet kunnossa.

Arjesta palautuakseen Toni käy kuntosalilla ja tekee autotalliprojekteja. Tällä hetkellä Tonilla on työn alla 70-luvun Triumph, sekä yksi moottoripyörä. Omien projektien äärellä arki unohtuu ja ammattitaitoakin tulee pidettyä yllä!

Kysyimme vielä Tonilta, mitä ajatuksia Top Speedin laajennusprojekti herättää. Toni kokee muutoksen hyvällä tavalla jännittävänä ja mielenkiintoisena. Muutos on tervetullut ja Tonille on tärkeää, että toimintoja modernisoidaan ja että tuotantoon investoidaan.

Top Speedin pintakäsittelyratkaisuihin voit tutustua tarkemmin täällä. Yhteyden meihin saat helposti täyttämällä lomakkeemme ja valitsemalla teknologioista pintakäsittelyn.

Jos taas ura pintakäsittelyn ammattilaisten rennossa porukassa kiinnostaa, avoimen hakemuksen voit jättää meille Careers-sivun kautta!