Uusi strategiamme ulottuu vuoteen 2030

Ouneva Group on julkaissut uuden vuoteen 2030 ulottuvan strategian sekä uudistetut arvot ja brändin. Visiomme ”Yhdessä luomme tulevaisuuden kestäviä ratkaisuja” kertoo, että tulevaisuuden muuttuviin asiakastarpeisiin vastaavat kokonaisratkaisut luodaan yhdessä asiakkaidemme, kumppaniemme ja Ouneva Groupin osaajien kanssa. Haluamme olla vuonna 2030 ykkösvalinta asiakkaan vaativiin sovelluksiin.

Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla vastuullisesti kasvava tuloksentekijä, jonka vakavaraisuus mahdollistaa tulevaisuuden investoinnit. Kasvua haemme pääosin orgaanisesti ja mahdollisesti harkituilla yritysostoilla, jotka tukevat kasvutavoitteitamme.

Jotta saavutamme asetetut tavoitteet, tulee meidän kehittää edelleen Ouneva Groupin yhteistä tekemistä panostamalla laadukkaaseen johtamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Haluamme jatkossa tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja yhteistä osaamista ja tulevaisuuden teknologioita hyödyntäen. Vastuullisuuden tulee myös olla aito osa koko meidän liiketoimintaamme ja arvoketjuamme.

Vahvuuksiamme ovat vakaa taloudellinen pohja, sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö, perheyrityksen ketteryys, laaja ja sitoutunut asiakaskunta, ainutlaatuinen teknologiaportfolio, oma automaatio-osaaminen ja vahva asenne tekemiseen. Me tiedämme, mihin ohutlevy taipuu ja ymmärrämme sinkin sielunmaisemaa. Käsissämme materiaalien ja teknologioiden yhdistelmissä on loputtomat mahdollisuudet. Tämä oivaltavuus on keskeinen osa identiteettiämme, joka muodostuu näkemyksellisyydestä, ketteryydestä ja luotettavuudesta. Kaiken takana on yli 50 vuoden sinnikäs ja kova työmme. Se on luonut vahvan perustan onnistumiselle, joka on edellytys asiakkaidemme menestykselle.

Strategian lisäksi olemme uudistaneet myös arvomme ja brändimme. Pääset tutustumaan niihin tarkemmin osoitteessa: brand.ounevagroup.fi

Strategiaamme pääset tutustumaan tarkemmin Strategia-sivulla.