Opiskelijayhteistyö Ouneva Groupin kanssa

Uutisoimme alkuvuodesta opiskelijayhteistyösopimusten solmimisesta muun muassa Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa. Opiskelijoiden kanssa teemme yhteistyötä esimerkiksi harjoittelujen, kesätöiden, erilaisten kurssiprojektien sekä opinnäytetöiden parissa. Juttelimme muutamalle opiskelijalle, jotka ovat tehneet meidän kanssamme tänä vuonna yhteistyötä. Kyselimme heiltä hieman siitä, miten yhteistyö kanssamme on sujunut ja minkälainen fiilis opiskelijoille on jäänyt!

Samu oli ensimmäistä kertaa tekemisissä Ouneva Groupin kanssa kesällä 2021, jolloin hän oli kesätöissä. Samu opiskeli konetekniikkaa Karelia-ammattikorkeakoulussa. Samu työllistyi hyvillä mielin Ouneva Groupille onnistuneen opiskelijayhteistyön päätteeksi ja jatkaa kanssamme uraansa!

”Yhteistyö sujui kokonaisuudessaan hyvin. Yhteistyöprojekti koettiin firman puolesta tärkeänä ja arvokkaana. Tukea sain projektin aikana riittävästi ja yhteyshenkilöt OG:n päässä olivat hyvin tavoitettavissa. Myös toteutustapa oli sopiva projektille. Todella hyvä kokemus!”

Kaisa vaihtoi ravintola-alalta taloushallintoon ja valmistuu pian! Työharjoittelua tekevä Kaisa suosittelisi Ouneva Groupia muille harjoittelupaikkaa etsiville. Kaisa sai harjoittelupaikan jättämällä meille avoimen hakemuksen.

”Töissä on ollut sopivasti haastetta ja vastuuta. Uusien asioiden oppimiseen on tarjottu riittävästi tukea ja apua.  Työt ovat sujuneet hyvin, perehdytys tehtiin huolellisesti ja sitten pääsikin tekemään ihan oikeasti hommia. ”

Julkaisemme myöhemmin lisää opiskelijoiden tarinoita. Sillä aikaa voit tutustua teknologioihimme tai lueskella lisää tarinoita tietopankistamme! Teemme aktiivista yhteistyötä Pohjois-Karjalan suurimpien oppilaitosten kanssa, joten jos olet opiskelijana tällä seudulla ja kiinnostuit meistä niin olethan meihin yhteydessä joko suoraan tai oppilaitoksesi kautta.