Projektista valmistumiseen

Opiskelijayhteistyö on meille tärkeää. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia vaikuttaa toimintaamme oikeiden projektien kautta. Ne ovat loistava mahdollisuus kehittää ammattitaitoa todellisessa työympäristössä. Meille opiskelijoiden kanssa tehtävät projektit tuovat uusia ideoita ja mahdollisuuden sitouttaa nuoria osaajia työelämään ja uraan kanssamme.

Alla olevat ammattilaiset tekivät kanssamme hienot projektit, joiden kulusta pääset lukemaan tekijöiden ajatuksia! Aikaisemmin kanssamme työskennelleisiin opiskelijoihin pääset tutustumaan täältä.

Nellille Ouneva Group oli jo entuudestaan tuttu yritysryhmä opintojen aikana tehdyn kandityön kautta. Hän on ollut myös nuorempana kesätöissä kanssamme kolmena kesänä. Yhteistyö on sujunut aikaisemminkin hyvin ja viimeisimmästä projektista jäi hyvä mieli. Nellin mukaan yhteydenpito oli sujuvaa kanssamme. Työkaverit olivat projektin aikana rentoja ja joustavia. Nellin näkökulma opiskelijayhteistyöhön on se, että yritysten tulee aktiivisesti markkinoida mahdollisuuksiaan opiskelijoiden suuntaan. Opiskelijoista on myös pidettävä samaan aikaan huolta projektin aikana, kuten työkavereistakin! Nellin kanssa oli ilo tehdä yhteistyötä projektin ajan!

Sami suoritti AMK-harjoittelun meillä. Myös Samille Ouneva Group on tuttu yritysryhmä. Sami on ollut kesätöissä Valukummulla jo vuodesta 2015 lähtien! Kun tutkinnon työharjoittelu alkoi lähestyä, kiinnostavan yrityksen valinta oli Samille helppoa. Samin mukaan työharjoittelu meni hyvin ja hän koki oppineensa paljon uutta. Hän jopa yllättyi siitä, miten hyvin hän pääsi näkemään organisaation toimintaa erilaisesta näkökulmasta. Samin työharjoitteluun kuului monipuolisesti sekä myynnin että markkinoinnin tehtäviä. Niistä mieleen painuivat parhaiten asiakastapaamiset, joista Sami sanoi pitäneensä erityisesti. Sami kehui myös työporukkaa, jonka kanssa tehtiin tiiviisti koko harjoittelun ajan töitä!

 

Opiskelijayhteistyö kanssamme alkaa urasivuiltamme!