Toimipisteemme Lehmossa lyhyesti

Yhtiöistämme viisi sijaitsee Pohjois-Karjalassa alle tunnin päässä toisistaan. Jaaman yritysalueella Kontiolahden Lehmossa ovat Jotwire Oy, Alsiva Oy sekä Ase Utra Oy. Lähellä Joensuun keskustaa sijaitsee Valukummun tehdas ja Tuupovaarassa sijaitsee Ouneva Oy. Lyhyet välimatkat tehtaiden välillä tarkoittavat tehokasta sisäistä logistiikkaa etenkin järjestelmätoimituksiemme kohdalla. Lähdetään kurkistamaan tehtaillemme!

Lehmon toimitilat

Lehmossa sijaitsevat tehtaat nauttivat kävelyetäisyyden mittaisista välimatkoista toisiinsa, sekä ripeistä yhteyksistä Joensuuhun. Autolla Joensuun keskustaan matkaa tulee alle 15 minuuttia. Jaaman yritysalueelle pääsee myös julkisen liikenteen avulla.

Jotwiren elektroniikka- ja johdinsarjatehdas siirtyi Tuupovaarasta Lehmoon vuonna 2019 upouuden tehtaan tiloihin. Tehtaalla työskentelee henkilöstöä monenlaisissa rooleissa. Tuotannon puolella työskentelee paljon esimerkiksi kokoonpanijoita, testaajia sekä varustelijoita.

Vieraat Jotwirella vastaanottaa Anu, joka osaa vastata kiperimpiinkin kysymyksiin! Toimistomme Jotwirella ovat valoisat ja viihtyisät. Työpisteitä on sekä yksittäisiä huoneita, että muutamia avopaikkoja. Neuvotteluhuoneita on kolme, ja niissä on panostettu hyvään valaistukseen ja laadukkaisiin kalusteisiin.

Jotwirella ensimmäisenä tulee turvallisuus. Jotwirella tehdään joka päivä töitä turvallisemman työympäristön eteen. Koko tuotannon alue on ESD-aluetta. Tämä tarkoittaa, että käytetyt työkengät ja -vaatteet ovat antistaattisia, jolloin pienet staattisen sähkön purkautumiset eivät vahingoita herkkiä komponentteja. Pidämme huolen siitä, että henkilöstömme ja vieraamme ovat perehdytetty huolellisesti turvallisuus- ja suojavälineohjeisiin. Tuotannossa on myös kiinnitetty huomiota valaistukseen ja työpisteiden ergonomiaan. Tuotannon layoutit ovat suunniteltu tukemaan turvallista työarkea. Automaatiota hyödynnetään aina, kun se on mahdollista ja konekanta on modernia.

Alsiva erikoistuu alumiinin ja sinkin painevaluun. Toimitilat rakennettiin vuonna 2001. Toimitiloissa tärkeää on hyvä ilmanvaihto ja jäähdytys tuotannon takia. Toimiston puolella vieraat vastaanottaa useimmiten Suvi! Toimistomme ovat kohtuullisen suuria, ja hiljattain remontoitu ja uusittu neuvotteluhuoneemme palvelee asiakkaidemme ja henkilöstömme tarpeita loistavasti.

Alsivan tehtaalla työskentelee valimotyöntekijöitä, koneistajia, kokoonpanijoita sekä viimeistelyn ammattilaisia. Tehdastilamme on suuri, sillä painevalukoneet vaativat paljon tilaa. Tuotannon työntekijöiden tukena ovat insinöörimme, projektinjohtajamme sekä tuoteasiantuntijamme.

Myös Alsivalla turvallisuus on ehdottoman tärkeää sulan ja kuuman metallin käsittelyn vuoksi. Henkilökohtaiset suojaimet ovat ehdottoman tärkeitä painevalutehtaalla. Tuotannossa on panostettu automaatioon, lämmön talteenottoon ja ilmanvaihdon toimivuuteen.

Ase Utra sai uudet toimitilat myös vuonna 2019. Modernit tilat palvelevat henkilöstöämme todella hyvin, ja hiljattain valmistunut laajennus tarjoaa kasvun varaa tulevaisuuteen.

 

 

Toimitilat ovat modernit ja valoisat. Henkilöstöä Ase Utralla on verrattain vähän muihin Ouneva Groupin yhtiöihin verrattuna, joten tilaa on enemmän kuin riittävästi. Koko henkilöstölle on yhteinen taukotila, ja säännölliset palaverit pidetään aina yhdessä koko porukalla neuvotteluhuoneessamme.

Ase Utralla työskennellään monenlaisissa tuotannon rooleissa. Työllistämme koneistuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja hitsauksen ammattilaisia mainitaksemme muutaman! Töitä tehdään modernilla laitteistolla siisteissä tiloissa.

Tuupovaaran ja Joensuun toimipisteet esitellään omassa jutussaan, joka ilmestyy huomenna!

Avoimet työpaikkamme löydät Careers-sivultamme ja lisää tarinoita Groupista pääset lukemaan täältä.