Toimitilamme Joensuussa ja Tuupovaarassa

Lehmon toimitiloihin voit tutustua tässä jutussa. Tutustutaan lyhyesti vielä Tuupovaaran ja Joensuun toimitiloihimme!

Tuupovaaran toimitilat

Tuupovaaran toimitilat ovat olleet liitintehtaan osalta käytössä jo 80-luvulta asti. Tiloja on laajennettu ja remontoitu aina kasvutarpeen mukaisesti. Tuupovaaran tehdas sisältää valtavasti nykyaikaista teknologiaa automaatiosta koneistukseen ja pintakäsittelyyn. Toimistotilat ovat siistit ja valoisat.

Ouneva sijaitsee Tuupovaaran kylän kupeessa. Toimitilat ovat kahdessa eri rakennuksessa. ”Ylätalo” ja ”alatalo” toimittavat laadukkaita liitinratkaisuja ympäri maailmaa. Tuupovaaran tehtailla töitä tehdään yhdessä hyvän ilmapiirin siivittämänä. Yhteiset kahvitauot ovat tärkeitä rituaaleja henkilöstöllemme! Vieraat vastaanottavat valoisassa aulassamme Anastasia, Henna ja Anu.

Tuotannon puolella on investoitu moderniin teknologiaan kaikissa tuotantovaiheissamme. Tehokkaat tuotantolaitteet lisäävät työturvallisuutta ja -hyvinvointia, sekä pitävät mielen virkeänä teknologian mukana kulkiessa.

Vilvanen on Ounevan ohutlevy-yksikön kutsumanimi. Se tulee sijainnista Vilvasen yritysympyrässä Koverossa. Tehdasta laajennettiin hiljattain reilulla kädellä, jolloin saimme uutta tuotanto- ja toimistotilaa.

Ohutlevymekaniikan valmistukseen tarvitaan suuria koneita ja paljon tilaa. Tuotantolaitteistomme on modernia ja automaatiolla varustettua. Työturvallisuus on kaiken a ja o, sillä tehtaallamme tehdään myös tulitöitä hitsauksen merkeissä. Laajennuksen tuomat uudet tilat ovat viihtyisät ja turvalliset, unohtamatta hyvää valaistusta ja sen merkitystä.

Ohutlevymekaniikan ammattilaisina meillä työskentelee levytyöntekijöitä, hitsaajia, kokoonpanijoita sekä automaatioasiantuntijoita.

Joensuun toimitilat

Valukumpu sijaitsee Joensuun keskustan vieressä pyöräilyetäisyydellä. Tilat ovat täynnä historiaa, sillä aikaisemmin samoissa tiloissa liiketoimintaa harjoitti Perlos. Tehdas on verrattain suuri, ja toimistotilaa on reilusti ympäri rakennusta.

Tuotannossa huomiota on kiinnitetty tuotantolaitteiden vaatimuksiin, sekä tilojen ympäristövaikutuksiin. Investoimme hiljattain lämmön talteenottojärjestelmään, jolla saamme kerättyä aiemmin hukkalämpönä pidetyn lämmön talteen takaisin rakennukseen. Modernit koneet ovat energiatehokkaampia kuin aikaisemmin käytössä olleet koneet.

Valukummulla työskentelee esimerkiksi ruiskuvaluasettajia, laadunvalvojia ja muottihuoltajia. Valukummulla tehdään myös kokoonpanoa ja se toimii lisäksi automaatio-osastomme tukikohtana!

Myös Valukummulla yhteisöhenki on tärkeää ja päivittäiset kahvitauot kuuluvat yleensä yläkerran toimistoihin asti. Neuvotteluhuoneet ovat avaria ja siistejä.

Kokonaisuudessaan Ouneva Groupin toimitilat kattavat kymmenen tehdasta Suomessa ja Virossa. Toimintamme edellytyksenä ovat laadukkaat toimitilat, jotka palvelevat sekä henkilöstöämme, että tuotantomme tarkkoja vaatimuksia. Robottityökavereita meillä on noin sata, ja henkilöstöä 710. Vahva asenne, sekä laaja teknologiavalikoimamme näkyvät toiminnassamme joka päivä.

Lisää tarinoita Groupista löydät Tietopankistamme! Yhteyden meihin saat otettua lomakkeellamme.